вул. Героїв-Чорнобильців 15, місто Полтава +38 050 304 69 44 +38 066 099 88 58Пн - Пт: 09:00-21:00, Сб: 09:00-15:00
вул. Героїв-Чорнобильців 15, місто Полтава +38 050 304 69 44 +38 066 099 88 58Пн - Пт: 09:00-21:00, Сб: 09:00-15:00

Ортопедична стоматологія

Однією з головних завдань ортопедичної стоматології є відновлення зубного ряду, що дозволяє пацієнтам повертати природну посмішку, можливість повноцінно харчуватися з задоволенням кусати і насолоджуватися улюбленими продуктами. Якісне, грамотне і своєчасне протезування запобігає атрофію тканин, включаючи кісткову, допомагає зберегти елементи зубного ряду, які залишилися запобігає подальшому руйнуванню зубів.

У нашій клініці виконуються:

  • Всі види протезування (зйомне, незйомне, умовно-зйомне)
  • Мікропротезування і відновлення
  • Відновлення коронкової частини зубів за допомогою вкладок
  • Підбір і установка штучних коронок на зуби

За допомогою сучасних ортопедичних стоматологічних технологій можна не тільки заповнити пустоти в зубній дузі, але і виправити і відкоригувати такі естетичні недосконалості як пошкодження емалі, неправильну форму зубів, проблеми прикусу. Тому при будь-яких відхиленнях, порушеннях зубощелепного апарату слід записуватися до стоматолога-ортопеда для консультації і лікування.
Клініка Імплаза виконує протезування зубів в індивідуальному порядку, із застосуванням сучасних матеріалів і видів конструкцій. При лікуванні стоматолог-ортопед враховує не тільки характерні особливості зубного ряду, а й стан всього зубощелепного апарату. Це дозволяє комплексно підійти до лікування і домогтися стійких результатів.

Серед методів ортопедичної стоматології основне місце займає – протезування, яке представляє собою замінення спеціальними пристроями (протезами), повністю зруйнованих і що не підлягають відновленню зубів. Крім цього, стоматологи-ортопеди замінюють виддалені зуби, для чого використовують індивідуально виготовлені протези.

Сучасна ортопедична стоматологія покликана вирішити не тільки функціональні проблеми, а й естетичні. Пішли в небуття металеві і золоті коронки, а їм на зміну прийшли металокераміка, цирконієві конструкції, безметалічна кераміка.